Enviaments i Canvis

Enviaments
Mètodes de lliurament
Li oferim la garantia de treballar amb serveis de missatgeria urgent pels enviaments peninsulars, Servei Postal de Correus pels enviaments a les Balears, Ceuta i Melilla i UPS pels enviaments internacionals.
Terminis d’expedició de comandes
El termini d’expedició és de 15 dies hàbils. 
Despeses de enviament
Espanya Peninsular
Variable per trams de 5 kgr. des de 4,25 €

Espanya Balears, Canàries, Ceuta i Melilla
Variable per trams de 5 kgr. des de 6,25 €

Les comandes amb destinació a Canàries, Ceuta i Melilla estan subjectes a diverses despeses duaneres o impostos. El pagament d’aquestes, correspondrà al client.

Per a enviaments a Canàries, Ceuta i Melilla veure l’apartat Duanes i impostos.

Enviament internacional:
Per comandes internacionals a partir de 19,95€.
Duanes i impostos
Residents a la Unió Europea.
Els preus dels productes que es troben a la venda a la web inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit (I.V.A.). En el cas de ser una empresa amb dret a exclusió d'I.V.A., haurà de facilitar-nos el seu nombre de VAT i el certificat pertinent.
Residents en països extracomunitaris.
Les compres que realitzin les persones físiques o jurídiques residents en països extracomunitaris no estaran exemptes del pagament del I.V.A a no ser que ens remiteixin el certificat adequat.

No se serviran comandes a Apartats de Correus.
Les comandes amb destinació a països extracomunitaris estan subjectes a diverses despeses duaneres o impostos. El pagament d’aquestes, correspondrà al client.
El sistema de compra està sotmès a la legislació vigent a Espanya, per tant, les operacions de venda s’entendran realitzades en el domicili de La Tormenta Perfecta, S.L.:
c/ Garbí 39, 08786 Capellades (Barcelona).
Devolució de Mercaderies
NO S'ACCEPTEN DEVOLUCIONS PER CANVI DE TALLA I/O DISSENY.
(Els parells són fabricats expressament per a cada comanda)
La fotografia del producte, no és contractual: Els colors poden tenir diferent tonalitats en diferents pantalles d'ordinador.
No s'acceptaran devolucions de mercaderies que no siguin autoritzades por l'empresa La Tormenta Perfecta, S.L per escrit, document electrònic (info@munichmyway.com), o vía fax (+34) 938.010.454.
El procés per una reclamació per material defectuós i per evitar despeses innecessàries és:
  1. Enviar foto del producte defectuós a info@munichmyway.com.
  2. Indicar el defecte del producte.
  3. Indicar el nombre i data de la comanda, així com el nombre de factura emesa por La Tormenta Perfecta, S.L. (requisit indispensable).
En el cas de que munichmyway.com ho cregui procedent, se li recollirà el producte al seu domicili sense cost addicional pel client. En aquest cas munichmyway.com es posarà en contacte amb el client per indicar-li com es procedirà. Munichmyway.com no abonarà al client les despeses d'enviament de material defectuós que unilateralment el client envií sense autorització prèvia.
En el cas de devolució per material defectuós munichmyway.com reemplaçarà el material segons condicions del apartat Terminis d’expedició de comandes.
En el cas de devolució per material defectuós degut a un error de fabricació munichmyway.com substituirà el material per un de nou o per un altre de la mateixa categoria. En cap cas es procedirà a la devolució de la quantitat abonada pel client, sinó que s'emetrà un abonament vàlid per pròximes compres.
En cas d'error en l'enviament per part de munichmyway.com, aquest el recollira i reenviarà el producte correcte sense cap cost addicional pel client.
Atenció al Client: 
Telèfon: (+34) 935 953 265
Whatsapp (+34) 658 972 505

Dilluns a dijous de 8 a 19h, divendres de 8 a 14h

Copyright © 2008-2019 La Tormenta Perfecta S.L.U.