Pagament Segur


Targeta de crèdit VISA o MASTERCARD

Li garantim que cadascuna de las transaccions realitzades a MunichMyWay.com és 100% segura. Totes les operacions que impliquen la transmissió de dades personals o bancàries es realitzen utilitzant un entorno segur. MunichMyWay.com utilitza un servidor basat en la tecnologia de seguretat estàndard SSL (Secure Socked Layer). Tota la informació que ens transmeti viatja xifrada a través de la xarxa.

Així mateix les dades sobre la seva targeta de crèdit no queden registrades a cap base de dades sinó que van directament al TPV (Terminal Punto de Venda del Banc).

A més li informem que en un esforç por proporcionar més seguretat als propietaris de targetes de crèdit, hem incorporat a la nostra passarel·la de pagaments el sistema de pagament segur anomenat CES (Comerç Electrònic Segur). D'aquesta manera, si és titular d'una targeta "securitzada" sempre podrà efectuar pagaments amb targeta VISA o MASTERCARD al nostre comerç.
Al pagar amb targeta VISA o MASTERCARD se li demanaran sempre les següents dades: el número de targeta, la data de caducitat, i un Codi de Validació que coincideix amb les 3 últimes xifres del número imprès en el revers de la seva targeta VISA o MASTERCARD, oferint, d'aquesta manera, més garanties de seguretat en la transacció.

Què és Verified by Visa i Mastercard Secure Code?
CES (Comerç Electrònic Segur)

CES és un sistema per assegurar les transaccions a Internet promogut per Visa Internacional i Mastercard entre altres. El fi principal és donar més seguretat tant al usuari de Internet como als comerços que venen a través de la Xarxa al autentificar al comprador com legítim titular de la targeta que està utilitzant.

A la pràctica, al pagar amb una targeta VISA o MASTERCARD "securitzada", se li demanarà, a més del número i data de caducitat, una clau personal d'us exclusiu per comprar per Internet que l'identifica, de manera inequívoca, com el seu propietari. D'aquesta manera, ningú podrà fer una compra a Internet si desconeix la clau. Podrà distingir si està activat el protocol de Comerç Electrònic Segur pels logos de VISA "Verified by VISA" i de Mastercard "Mastercard Secure Code".

     

Si encara no disposa d'una clau personal d'us exclusiu per pagaments a Internet, li aconsellem que sol·liciti a la seva entitat financera adherir les seves targetes al servei de Comerç Electrònic Segur. Per això pot posar-se en contacte amb el seu banc o si és client de banca electrònica podrà demanar-ho directament online.

A continuació li mostrem uns enllaços on podrà comprovar si el seu banc està o no afiliat a Verified By Visa o Mastercard Secure Code:

Europa
Llatino-America i el Carib
Asia Pacific
USA


PayPal

PayPal és un sistema de pagament electrònic similar als sistemes VISA o Mastercard, amb l'avantatge respecte a la resta de sistemes de pagament electrònic que no és necessari introduir les dades de les targetes, ja que Paypal actua de passarel·la entre la seva entitat bancària habitual i el comerç. PayPal és utilitzat molt habitualment per particulars de tot el món per tal de realitzar les seves transaccions personals.

PayPal està més orientat als pagaments d'Internet i disposa de mecanismes de control que el fan ser una opció més segura respecte a d'altres sistemes de pagament. Té un suport directe per als seus usuaris en casos de frau i estafa que protegeix particulars i empreses.


Atenció al Client: 
Telèfon: (+34) 935 953 265
Whatsapp (+34) 658 972 505

Dilluns a dijous de 8 a 19h, divendres de 8 a 14h

Copyright © 2008-2019 La Tormenta Perfecta S.L.U.